EXCLUSIV Mai termină Gaz Metan campionatul? ”E posibil să fie exclusă înainte de încheierea competiției”

Gaz Metan Medias AFAN Emilian Hulubei Liga 1 play-out Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 12:15
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 12:19

Emilian Hulubei, președintele AFAN, consideră că există riscul ca echipa din Mediaș să nu joace ultimele etape.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA, Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat care este situația de la Gaz Metan Mediaș, ultima clasată în Liga 1, care a ajuns deja la -27 de puncte și este la un pas de desființare.

”Gaz Metan este într-o procedură de redeschidere a insolvenței, ei au în continuare niște contestații de la ANAF pentru redeschiderea insolvenței, mai degrabă va intra direct în faliment Gaz Metan la finalul sezonului. 

Dacă stăm să ne uităm la depunctări și la cei care au de luat bani, e posibil ca Gaz Metan să fie exclusă înainte de încheierea competiției. 

Regulamentar vorbind, au 90 de zile de când au prima depunctare, deci după 90 de zile sunt excluși din competiție. Deci la fiecare 15 zile vor pierde două puncte. Am impresia că se va ajunge la 90 de zile chiar înainte de ultima etapă sau înainte de ultimele două etape. 

Există și riscul ca Gaz Metan să nu joace ultimele două etape sau ultima etapă”, a precizat Hulubei, care conduce sindicatul fotbaliștilor din România.

Vineri, în ultima rundă din play-out, echipa din Mediaș a pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-1.

Foto: Facebook - Gaz Metan Mediaș

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!