Cate un Ferrari de OM! Anuntul de sute de mii de euro in vestiarul Stelei! Conditia ca Reghe sa imparta banii jucatorilor:

Steaua a stabilit cati bani vor incasa jucatorii drept prime de calificare in Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Mai 2014, 08:15
Data actualizarii: Duminica 04 Mai 2014, 08:10

Stelistii isi pot cumpara cate un Ferrari daca se califica din nou in Liga Campionilor. Vor primi cele mai mari prime din istoria fotbalului romanesc, cate 250 de mii de Euro.

In 1986, cand au devenit campionii Europei, Lacatus si Duckadam au primit cate un ARO. Stelistii pregatesc si o surpriza pentru titlul 25.

Stelistii au de gand sa se faca blonzi pentru titlul 25. Doar Latovlevici va scapa. N-are ce sa vopseasca. Anul trecut, stelistii si-au lasat mustati de titlu, iar Duckadam a renuntat la celebra lui mustata.

"Nici nu stiu daca are vreo importanta, ca mi-ar sta bine sau mai putin bine. Voi fi in concordanta cu baietii, ce hotarasc ei voi face si eu", spune Duckadam.

Steaua se teme insa ca nu cumva sa fie lovita de blestemul Generatiei de Aur. Nationala nu s-a mai calificat la nicio Cupa Mondiala dupa ce Hagi, Lacatus si Ilie Dumitrescu s-au facut blonzi in '98. Cate 250 de mii de Euro vor primi stelistii daca ajung in Liga. Isi pot cumpara cate un Ferrari.

In comparatie, daca vor castiga Liga, fotbalistii Realului vor lua dublu - cate 500 de mii de Euro.

"Trebuie sa fie foarte atenti ca am inteles ca au crescut iar salariile si daca nu joci in grupele CL e foarte greu sa te descurci", spune Mircea Sandu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!