VIDEO EXCLUSIV Cât de important e Dinamo - FCU pentru salvarea de la retrogradare? Un dinamovist trage un semnal de alarmă 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 12:49
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:05

Dinamo joacă pe teren propriu cu FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din Liga 1. 

Despărțite de șase puncte în coada clasamentului, cele două echipe au foarte mare nevoie de o victorie pentru a se depărta de ultimul loc, ocupat de Academica Cliceni. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a explicat că situația din Ștefan cel Mare este una critică, iar cei de acolo au nevoie să treacă peste tensiuni pentru a se concentra pe rezultate.

"E meci de șase puncte Dinamo - FCU. Cine câștigă va lua o opțiune de la salvarea de la retrogradare. Dinamo va arăta mai bine după această perioadă care a fost de întrerupere. Din păcate, la Dinamo, jucătorii care au fost aduși nu aduc niciun fel de plus, ba din contră.

Nu trebuie culcat pe ureche și așteptat să se înjumătățească punctele. Craiova are un lot mult peste locul din clasament, merită mult mai mult. La Dinamo este nevoie de unitate, de aici pleacă toate problemele. Scandalurile din sânul echipei nu fac bine. Acum am văzut că sunt probleme dintre Mureșan și Rednic.", a declarat Florin Prunea la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!