VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea, dur cu jucătorii de la Dinamo: "Nu au de ce să se plângă, să se ducă la șah! Fotbalul e pentru bărbați"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 13:33
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 13:58

Ionel Ganea a vorbit la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Ionel Ganea a fost unul dintre preferații fanilor lui Dinamo în perioada în care trupa din Ștefan cel Mare avea trei atacanți de clasă: "Ganezu'", Ionel Dănciulescu și Claudiu Niculescu. 

Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri în națională) a jucat la Dinamo în 2006, când în 18 partide a marcat de 14 ori. Situația actuală de la formația condusă de Mircea Rednic i-a lăsat un gust amar.

  • Ionel Ganea, discurs dur la adresa clubului Dinamo și la adresa suporterilor: ”Suporterii ăia trei, boschetarii...”

Într-o intervenție marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X, Ganea și-a exprimat teama ca Dinamo să nu se desființeze și susține că jucătorii actuali sunt vinovați pentru situația echipei.

"E o situație foarte urâtă și mi-e ca Dinamo să nu se desființeze, să dispară de pe radarul României, ca Petrolul, ca U Cluj. Cine-i de vină? Antrenorul? Nu, jucătorii! Ei sunt de vină. Nu știu să comunice, să gestioneze rezultatul. Ce să mai fac eu ca antrenor, sincer?

Sorescu e lider, mai sunt câțiva cu experiență. Dacă cu vorbă bună nu merge, mai trebuie folosite și alte metode. Ține de concentrare. Jucătorii tineri știu foarte bine ce înseamnă Dinamo, care e situația. Nu au de ce să se plângă, să se ducă la șah. Fotbalul e un joc pentru bărbați, nu pentru muieri.

Dinamo are o istorie, trebuie să le apere, să le ducă mai departe. Când nu câștigi, înseamnă că jucătorii nu sunt profesioniști. Toți care nu fac față și care nu dau randament. Singuri!", a declarat Ionel Ganea, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

După eșecul cu FC Voluntari de ieri, scor 1-2 în deplasare, Dinamo a ajuns la 13 meciuri consecutive în Liga I fără victorie, două egaluri şi 11 eşecuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!