Cariera lui Tanase, in PERICOL! Ce jucatori faimosi din Liga I si-au distrus cariera dupa ruptura de ligamente: "Norocul lui ca e tanar!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 Octombrie 2016, 08:46

	Cariera lui Tanase, in PERICOL! Ce jucatori faimosi din Liga I si-au distrus cariera dupa ruptura de ligamente: "Norocul lui ca e tanar!"

La doar 21 de ani, Florin Tanase se afla intr-un punct de rascruce in cariera sa. 

Adus de Steaua de la Viitorul in aceasta vara pentru 1,5 milioane de euro, Tanase s-a accidentat rau in meciul cu Craiova din cauza gazonului de pe National Arena. Verdictul medicilor a fost crunt. Tanase are ruptura de ligamente si va fi operat. Recuperarea poate sa dureze chiar si sase luni, ceea ce inseamna ca Tanase va putea reveni pe teren abia in luna aprilie, in play-off. 

Problema e insa cum se va recupera Tanase. Alti fotbalisti importanti din Liga I au suferit aceeasi accidentare si nu si-au mai revenit niciodata. 

Florin Bratu s-a accidentat la 28 de ani si nu si-a mai revenit niciodata, insa medicii i-au gresit operatia si a avut nevoie de 16 luni penrru recuperare. Florin Costea s-a accidentat la 25 de ani, cand era golgheterul Ligii I si era aproape un transfer la Porto. A avut nevoie de 8 luni pentru recuperare, dar si acum se chinuie sa revina in top. E in liga 2, la Valcea. 

Nicolae Dica a suferit si el aceeasi accidetare, la 26 de ani. A stat doar 4 luni pe bara, dar nu si-a mai revenit la forma care l-a consacrat. Avea 36 de goluri in doi ani si jumatate inainte de accidentare, iar dupa revenire a mai marcat 9 goluri in doi ani si jumatate! 

"A calcat gresit, piciorul i-a ramas infipt in gazon si s-a petrecut acest moment neplacut. Asa m-am accidentat si eu, nu m-a atins nimeni. E ghinion mare. Probabil e ligamentul incrucisat. Sau meniscul, nu are cum sa nu fie afectat meniscul. La astfel de accidentari e absolut necesara operatia. Din fericire pentru el, e tanar si poate reveni", a spus Bratu, la Digi. Acesta a fost completat de Daniel Niculae: "Este o accidentare grava si va avea nevoie de sustinerea tuturor".

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies