Care este PRINCIPALA conditie pe care o pune Piturca cand semneaza un contract de antrenor!

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Ianuarie 2011, 19:40

	Care este PRINCIPALA conditie pe care o pune Piturca cand semneaza un contract de antrenor!

Victor Piturca povesteste in EXCLUSIVITATE La Sport.ro experienta de la Universitatea Craiova.

"Cand am venit la Craiova am gasit o echipa care nu imi placea. Nu a fost ceea ce imi doream eu. Am schimbat din mers pentru ca vroiam sa fac treaba la Craiova. Am avut sansa sa am o pauza in care sa merg la Constanta cu jucatorii si sa stau 7 zile. Abia in iarna anului care vine puteam sa aduc jucatorii la adevaratul lor potential.

Mai aveam nevoie de un an. La Steaua am avut 4 ani in care am construit o echipa care a prins semifinala Cupei UEFA. Am format o intreaga echipa. Radoi, Nesu….Cand vin la o echipa vreau contract pe 3 ani de zile. Nu vin pentru un an.

Ce nu ii convenea lui Mititelu? Faptul ca 25.000 de oameni imi scandau numele chiar si cand Craiova lua bataie. Mai sunt patroni in Romania care fac aceleasi lucruri. Nu vreau sa spun acum nume.

Exclud orice posibilitate de a ma impaca cu Mititelu.

Nu am vorbit cu cei de la Steaua pentru transferuri. Nu am vorbit cu absolut nimeni de la Steaua. Florin Marin a fost contactat de un oficial de la CFR Cluj. Au vrut sa vorbeasca cu mine despre transferul unor jucatori. Am vorbit cu Mititelu si nu a fost de acord", spune Piturca la Sport.ro

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies