”Capitol încheiat!” Previziune sumbră pentru fotbalistul de la FCSB: ”De la Roberto Carlos, a ajuns un jucător mediocru!”

FCSB Ionut Pantiru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 23:46
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 23:47

Ionuț Panțîru a fost titular la FCSB în meciul cu Rapid, scor 0-2, după mai bine de trei ani.

La scurt timp după meciul din Giulești, Gigi Becali a anunțat că fotbalistul de 28 de ani va fi împrumutat în această vară pentru a acumula minute și pentru a reveni într-o formă bună la gruparea roș-albastră.

Vivi Răchită: ”Pentru FCSB, Panțîru este un capitol încheiat!”

Totuși, Vivi Răchită este convins că Ionuț Panțîru este un capitol încheiat pentru FCSB. Fostul fundaș al roș-albaștrilor susține că, în privința fotbalistului care a revenit recent după o accidentare extrem de grea, este vorba despre o problemă de mentalitate.

Totodată, Valeriu Răchită a subliniat că Panțîru a ajuns să fie un fotbalist mediocru.

Panțîru nu cred că va mai rămâne la FCSB. Cred că și patronul a spus ceva în sensul ăsta. Eu cred că la el este o problemă de mentalitate, o problemă de cum înțelege meseria de fotbalist. El trebuie să înțeleagă că este un fotbalist profesionist, nu mai este un copil. Și de la Roberto Carlos al României, cel mai bun fundaș stânga din Europa, cum îl făcea Gigi acum trei ani și jumătate, a ajuns un jucător mediocru de Liga 1.

Cred că totul pleacă de la mentalitate. Au fost ’n’ jucători care au revenit. În trei ani de zile, după cum a evoluat medicina, îți poate înlocui și rotula. Pentru FCSB, el este un capitol încheiat”, a spus Vivi Răchită, conform Fanatik.

  • 50.000 de euro a ajuns să fie cota de piață a lui Ionuț Panțîru.

Gigi Becali a anunțat în urmă cu doar câteva zile că Ionuț Panțîru va fi împrumutat la o altă echipă pentru a acumula mai multe minute.

O să îl dăm împrumut pe Panţîru. Noi nu mai avem jucători care să plece. Și pe Radaslavescu o să îl dăm şi pe el împrumut ca să joace. Eu am încredere în continuare în el, dar trebuie să joace”, spunea Gigi Becali recent.

Ionuț Panțîru a revenit pe teren după o lungă perioadă în care a fost accidentat. Pe 25 aprilie 2021, la un meci FCSB - Sepsi 1-2, Ionuț Panțîru era accidentat la genunchi chiar de coechipierul Adrian Șut, care îl lovea involuntar în tentativa de a deposeda un adversar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!