Liga 1

Capitanul face cinste: de ce s-au bucurat stelistii cand au aflat ca Pintilii pleaca la arabi! Noile reguli impuse de Becali:

Mihai Pintilii pleaca la Al Hilal, a confirmat astazi Laurentiu Reghecampf la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 12:27
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 12:59

Mihai Pintilii pleaca la Al Hilal, convins de banii arabilor, iar transferul ii va aduce si Stelei un profit consistent. Adus in urma cu doi ani de la Pandurii pentru 800 de mii de euro, Pintilii ii va umple acum conturile Stelei cu 2,4 milioane de dolari (aprox. 2 milioane de euro).

Afacerea aduce putina liniste in randul oficialilor Stelei, care trebuie sa se descurce dupa noile reguli impuse de Gigi Becali de dupa gratii - in urmatoarele luni, Steaua are voie sa cheltuiasca doar din ce produce!

Se platesc salariile restante

Din cele 2,4 milioane de dolari care vor intra in conturi de pe urma transferului capitanului la Al Hilal, Steaua va rezolva problema salariilor si primelor restante catre jucatori.

Buget de transferuri nu exista deocamdata - a anuntat presedintele Valeriu Argaseala - dar situatia se poate schimba daca Steaua va mai reusi sa vanda pe sume importante. Iasmin Latovlevici si Lucasz Szukala sunt urmatorii jucatori care ar putea parasi Ghencea in aceasta vara.

Laurentiu Reghecampf e convins ca echipa va putea repeta parcursul bun din sezonul trecut daca isi pasteaza jucatorii actuali: "Cred ca Steaua are o echipa buna, un lot solid, cu care isi poate indeplini toate obictivele din sezonul viitor.", a spus fostul antrenor al Stelei la Sport.ro.

Steaua a pierdut deja doi oameni de baza - Tatarusanu si Pintilii - iar conducerea se vede pusa acum in fata unei dileme: sa mai vanda jucatori ca sa aiba bani de noi transferuri, sau sa pastreze lotul actual si sa nu mai cumpere nimic?

20% din suma de transfer a lui Pintilii la Al Hilal va ajunge la Pandurii Targu Jiu

Modifică setările cookies