FRF Astra Giurgiu LPF Petrolul Ploiesti Superliga

Cand se va decide daca Petrolul si Astra pierd la MASA VERDE dupa prima etapa din Liga I. Reactia oficiala a FRF 

Scandalul suspendarilor s-a mutat de la Liga la Federatie, iar FRF a pasat raspunderea acum catre Comisia de Disciplina.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 17:29
Data actualizarii: Marti 29 Iulie 2014, 17:29

Pentru ca regulamentul este confuz, Petrolul si Astra nu stiu inca daca se vor trezi fiecare cu cate o infrangere, la masa verde, dupa prima etapa a Ligii I, pentru ca i-au folosit pe Pecanha si Alibec.

Federatia Romana de Fotbal a raspuns printr-o scrisoare oficiala semnata de Gheorghe Chivorchian in acest caz, trimitand cazul la Comisia de Disciplina:

"Consideram ca organismul abilitat cu solutionarea, de la caz la caz, a fiecarei chestiuni legate de sanctiunile disciplinare si modul lor de executare este Comisia de Disciplina. Desigur, comisia competenta se intemeiaza, in demersul ei judiciar, atat de dispozitiile regulamentelor interne ale FRF, cat si pe cele obligatorii ale FIFA si UEFA. Astfel, ne exprimam increderea in competenta decizionala a organelor abilitate cu solutionarea fiecarui caz de natura disciplinara si ne declaram, in continuare, deschisi la propuneri de modificare constructiva a regulamentelor."

"In cadrul sedintelor de lucru asupra modificarilor regulamentelor FRF, respectiv ROAF, RD si RSTJF, Liga Profesionista de Fotbal a fost reprezentata prin secretarul sau general. Mai mult, dvs. ati participat in mod activ atat la sedintele de lucru, cat si la sedinta Comitetului Executiv al FRF din data de 11 iulie 2014, ocazie cu care s-au pus din nou in discutie ROAF si RD, persoanele prezente convenind asupra formei finale a acestora. Prin urmare, aveti cunostinta atat de prevederile regulamentare care au fost analizate cu acele prilejuri, cat si de efectele acestora."

Modifică setările cookies