"Daca jucam asa cu Petrolul, pierdem!" Dusan Uhrin s-a enervat dupa primul meci al sezonului pentru Plzen! Cum a ratat Viktoria

Autor: Sport.ro
Luni 28 Iulie 2014, 07:00

	"Daca jucam asa cu Petrolul, pierdem!" Dusan Uhrin s-a enervat dupa primul meci al sezonului pentru Plzen! Cum a ratat Viktoria

FC Brasov 0-1 Petrolul / Spre deosebire de echipa lui Razvan Lucescu, cei de la Viktoria Plzen nu au castigat in prima etapa a sezonului.

Viktoria Plzen a continuat seria rezultatelor dezamagitoare din partidele amicale si in meciurile de campionat. Echipa lui Dusan Uhrin a facut doar 2-2 in deplasare cu FK Pribram. M Bakos (7) si Horvath (45) au marcat pentru adversara Petrolului din Europa League.

Dusa Uhrin a fost extrem de nemultumit de evolutia echipei sale: "Am intrat foarte activi in meci si am deschis scorul meritat. Per total, prima repriza a fost a noastra dar dupa ce am fost egalati ne-a fost spulberata concentrarea. In a 2-a repriza am incercat sa avem mai mult posesia, am fost mai putin directi pe poarta. Problema pe care o vad este faptul ca nu isi asuma responsabilitatea jucatorii in atac. Au fost lucruri pe care nu voiam sa le vad"

Uhrin a vorbit si despre partida de joi contra celor de la Petrolul din Europa League: "Daca vom juca asa impotriva celor de la Petrolul, vom pierde. Cred ca insa un succes in Europa ne va ajuta si in campionat, vom avea prestatii mai bune" a mai spus fostul antrenor de la Poli Timisoara si CFR Cluj.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies