Campania de transferuri a lui Becali, făcută praf: "Ce face FCSB se numește cârpeală! Nici de Conference nu sunt"

Gigi Becali Daniel Popa david kiki FCSB Gabi Balint Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:40

Gigi Becali a anunțat transferuri spectaculoase la FCSB pentru a putea ataca intrarea în grupele UEFA Champions League, însă mutăriel de până acum nu impresionează pe toată lumea.

Până acum, FCSB a realizat două transferuri: fundașul stânga David Kiki, sosit gratis de la Farul Constanța, și atacantul Daniel Popa, cumpărat de la Universitatea Cluj pentru 300.000 de euro.

Gabi Balint: "Transferurile de la FCSB, cârpeli. Uitați de Champions League!"

Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, spune că FCSB, dar și alte echipe românești, trebuie să își ia gândul de la accederea în grupele Champions League.

Balint numește transferurile făcute de FCSB până acum "cârpeli" și spune că nu are încredere în Daniel Popa, atacantul cumpărat de la Universitatea Cluj.

"Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar. Minim, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Ce face FCSB se numesc cârpeli. Pe cine ia? Uitați-vă pe cine ia. Nici de Conference League nu sunt! N-am încredere în Popa. Popa a jucat numai la echipe mici. Vrei să fii campioană? Ia-ți campioni! Asta e o vorbă pe care n-am spus-o eu, e o vorbă din fotbal pe care a spus-o parcă Cruyff. 

Kiki mie îmi place, sincer, mai ales că nu l-a costat nimic. El era liber. Kiki e un jucător bun. Acolo putem să spunem că s-a întărit, vom vedea care va juca, are doi acum (n.r - Kiki și Radunovic).

Îți trebuie jucători de valoare mai mare. Acum e multă vorbăraie, că luăm, că facem, că ne dorim Champions League. Champions League nu mai poate o echipă românească, indiferent despre care e vorba. Poate întâmplător în anii următori, dar trebuie să aduci totuși jucători", a spus Gabi Balint, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!