Liga 1

Cămătaru contestă vehement mutările de trupe de la Craiova! Ce-l nemulțumește pe legendarul fotbalist

Rodion Cămătaru, fotbalist legendar al Craiovei Maxima, contestă ultima mutare făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, la nivel administrativ.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 16:25
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 16:43

Mihai Rotaru a hotărât să-l aducă în conducerea Universității Craiova pe Marian Copilu, pe postul de președinte al clubului, lucru care l-a mulțumit pe Rodion Cămătaru, fotbalist care a scris istorie în tricoul Universității Craiova.

Cămătaru este nemulțumit în primul rând că Marian Copilu ar urma să-i ia locul în organigrama clubului lui Sorin Cârțu, o altă legendă a Băniei.

„Întreb şi eu că nu ştiu. Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Mă refer la nivel de Divizia B sau C? Că la A nu a jucat sigur, de lucrul ăsta sunt abosulut sigur. Cu ce este mai bun Marian Copilu faţă Sorin Cârţu? Dacă nici Sorin nu se pricepe la fotbal, atunci cine? Mă doare situaţia pentru că văd şi eu ce se întâmplă prin club cu foştii mei colegi. 

Funcţii mai mult de decor, iar acum numirea asta a lui Marian Copilu în funcţia de preşedinte executiv, sună de parcă e un mesaj că a venit timpul pensionării celor din Craiova Maxima, nu? Păi acum din Craiova Maxima aşa cum vreţi să vă credeţi s-a ajuns în Craiova Minima. Ce mai fac maximii noştri prin club? Pe Sorin ce îl vor pune să facă: preşedinte mediatic? Vorbitor cu presa? Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar eu cam aşa văd lucrurile.

Hai să fim serioşi! Aici cred că s-a dorit să se dea că vezi Doamne lucrurile se vor schimba, dar staţi liniştiţi că tot Mihai Rotaru va rămâne în club jupânul numărul 1. Eu oricum mă duceam pe la meciuri doar aşa că să mă mai văd cu foştii mei colegi”, a susținut Cămătaru, potrivit ProSport

Marian Copilu a semnat cu Universitatea Craiova

Marian Copilu era liber de contract din vară, după despărțirea de CFR Cluj.

Marian Copilu va ocupa funcția de președinte executiv la Universitatea Craiova, conform unui anunț oficial făcut de formația olteană. 

Marian Copilu, președinte executiv la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova aduce astfel în staff un nume important din istoria recentă a fotbalului românesc. Alături de Marian Copilu, CFR Cluj a reușit să câștige nu mai puțin de patru tiluri în Liga 1, dar și calificări în grupele Europa League sau Conference League - mai multe detalii AICI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies