Calitățile de antrenor ale lui Pintilii, puse la îndoială de un fost stelist: „Nu poate duce jucătorii mai departe!”

mihai pintilii FCSB FRF Nana Falemi Superliga Mihai Pintilii
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 22:17
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 22:33

FCSB a pierdut al doilea meci amical din Antalya cu scorul de 4-1, în fața celor polonezilor de la Rakow Czestochowa.

Nana Falemi, fost jucător al Stelei (n.r. - acum FCSB), consideră neimportant rezultatul meciului cu polonezii, însă este de părere că Mihai Pintilii a rămas în continuare în relații de prietenie cu jucătorii și nu va putea să pună pe ei presiunea necesară, atunci când va fi nevoie.

„3-0 în minutul 26 nu sună bine niciodată. Suntem obişnuiţi cu aceste scoruri în perioada precompetiţională. Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La Steaua (n.r. - FCSB) sunt jucători nou-veniţi, în probe. 

Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi. Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze. 

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi <<Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?>>. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor”,  a spus Falemi, potrivit Orangesport

Falemi: „Conflictele vor apărea când va fi greu!”

Nana Falemi se teme că lucrurile ar putea o întorsătură extrem de urâtă pentru Mihai Pintilii în momentul în care lucrurile nu vor mai merge bine la echipă.

„După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca Stelei (n.r. - FCSB-ului). Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci. 

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”,  a mai spus Falemi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!