CALAUL Stelei e chemat in Ghencea! Steaua pregateste 2 transferuri care dau afara un jucator! Trei mutari care pot avea loc in cateva zile:

Autor: Sport.ro
Luni 28 Mai 2012, 12:50

	CALAUL Stelei e chemat in Ghencea! Steaua pregateste 2 transferuri care dau afara un jucator! Trei mutari care pot avea loc in cateva zile:

Steaua pregateste doua noi transferuri - ros-albastrii vor sa isi definitiveze lotul inainte de cantonamentul din aceasta vara.

Prosport / Steaua vrea in continuare sa se intareasca la mijlocul terenului iar doi jucatori de la Pandurii pot sa fie transferati chiar in aceasta saptamana.

"E posibil sa fie discutii la nivel de club in cazul lui Pintilii. El ar fi util pentru mai multe echipe din campionatul nostru, nu doar pentru Steaua" a spus Victor Becali la Sport.ro.

Pe langa Mihai Pintilii, jucator dorit si de Dinamo, Steaua ar putea sa-l aduca si pe Alexandru Maxim!

Pustiul de doar 21 de ani a marcat 4 goluri in acest sezon, cel mai important fiind chiar impotriva Stelei in meciul de la Tg Jiu din returul de campionat, terminat 1-1. Nu numai acel meci il poate duce la Steaua - Reghe l-a remarcat pe Maxim si la ultimul meci pe care l-a avut la Concordia, victoria cu 3-1 in fata celor de la Pandurii. Si atunci, unicul gol al Pandurilor a fost marcat de Maxim.

Fostul jucator de la Espanyol Barcelona poate juca pe orice post la mijlocul terenului insa postul sau preferat este cel din spatele atacantilor, acolo unde Steaua are nevoie mare de un nou jucator dupa accidentarea lui Tatu si prestatiile nesatisfacatoare ale unor jucatori ca Tibi Balan sau Mihai Radut.

Daca Pintilii si Maxim ajung la Steaua, tocmai Radut ar putea sa fie sacrificat. Acesta ar avea sanse din ce in ce mai mici sa prinda prima echipa si a spus deja ca isi doreste sa plece daca nu joaca mai mult.

"Daca nu voi intra in calculele antrenorului, atunci iau in calcul o plecare pentru ca nu este normal ca la 22 de ani sa nu joc titular. Chiar daca voi alege o echipa mai mica, si nu este Steaua, trebuie sa merg acolo si sa joc" a spus Radut saptamana trecuta la o conferinta de presa.

Raport oficial al Curții de Conturi. Câți bani a cheltuit România pentru combaterea pandemiei
BRAT