CFR Cluj Paul Batin Superliga

"CALAUL" lui Dinamo poate ajunge gratis la Steaua: "M-am saturat, in 2 saptamani sunt liber de contract!" Acum 1 an costa 1mil €

Steaua poate pune mana pe un atacant care a marcat la fiecare 169 de minute jucate in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 18:23
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 18:20

 

Steaua l-a vrut vara trecuta, pleaca acum de la CFR

Paul Batin, al doilea golgheter al celor de la CFR Cluj, nu mai vrea sa ramana la fosta campioana a Romaniei: ""Mi-am facut si eu un calcul. in acest sezon am strans 8 meciuri intregi, adunand minutele in teren pentru CFR Cluj. Jucam 15 minute, stateam doua meciuri pe tusa, apoi 30 de minute si iarasi pe margine. M-am saturat si eu. Din cinci ani la CFR, trei sezoane am fost imprumutat. Vreau sa merg la un club, unde sa am liniste, sa am stabilitate si constanta in evolutii. Vreau un club unde sa am sansa sa joc un sezon meci de meci si apoi sa-mi fac evaluarea. Nu mai am 21 de ani, sa tot astept. Decizia e luata, in doua saptamani imi expira contractul cu CFR Cluj si imi voi cauta o noua echipa" a spus Batin, cel care a jucat contra lui Dinamo primul meci dupa 2 luni: "M-a surprins convocarea, recunosc. Ma bucur foarte mult ca am castigat, cu toate problemele de la club. Am discutat in vestiar si am decis ca trebuie sa jucam, trebuie sa ne prezentam la meciuri. Sunt peste tot probleme cu banii, dar si la noi s-au adunat patru luni. Suta la suta, va trebui sa apelam la comisii pentru a ne recupera banii" a mai spus atacantul CFR-ului.

Batin putea ajunge la Steaua vara trecuta. Acum, exista din nou aceasta posibilitate iar atacantul de 26 de ani e dispus sa semneze si un contract cu sotia antrenorului Stelei: "Nu sunt reprezentat de Anamaria Prodan si nu am semnat cu niciun impresar. Dar discut cu ea si voi semna un contract de reprezentare daca imi va gasi o oferta buna pentru a-mi continua cariera" a mai spus Batin.

Modifică setările cookies