Liga 1

BUGET URIAS: CSA Steaua a avut aproape 20 de milioane de euro! Cum s-au impartit banii

CSA Steaua are un buget urias.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019, 17:02
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2019, 17:07

Gabriel Les, Ministrul Apararii Nationale, a declarat ca in anul 2018 CSA Steaua a avut un buget incredibil. Aproape 20 de milioane de euro a fost bugetul clubului pe anul trecut.

E drept, aceasta suma a fost impartita intre toate cele 42 de sectii ale clubului sportiv. Ceea ce ar insemna ca fiecarei sectii i-a revenit aproximativ 500.000 de euro, daca suma totala a fost impartita in mod echitabil.

"In 2018, bugetul total al clubului a fost de 91 de milioane de lei, dintre care 86 de milioane de lei de la bugetul de stat, iar 5 milioane de lei din venituri proprii", a declarat Gabriel Les pentru ProSportLIVE.

In ciuda bugetului urias, echipele de handbal si hochei ale clubului nu isi joaca meciurile de acasa pe teren propriu pentru ca CSA nu are o arena proprie. Gabriel Les a evitat sa raspunda clar daca Ministerul Apararii va aloca bani pentru constructia unor arene pentru aceste echipe.

"Nu va pot raspunde in acest moment. Avem destule probleme cu achizitiile pe zona de armament. Dar din discutiile pe care le-am avut si cu comandantul, vrem sa venim cu un proiect pentru viitorul acestui club. Cand vrei sa tii o sectie, dar nu ai infrastructura necesara, nu ai cum sa obtii performanta, chiar daca ai niste bani. Trebuie sa gandim viitorul CSA Steaua vizavi de toate aceste 42 de sectii", a mai declarat ministrul Apararii pentru sursa citata.

Modifică setările cookies