Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB: "Ghencea se construieste pentru CSA Steaua! Luptam pentru palmares!"

Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB: "Ghencea se construieste pentru CSA Steaua! Luptam pentru palmares!"

Florin Talpan are parte de sustinatori puternici.

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a vorbit despre reconstructia stadionului Ghencea si anunta ca FCSB nu va juca pe noua arena! Aceasta este construita pentru CSA Steaua! Les si-a declarat public sustinerea fata de Florin Talpan.

"Sunt tot felul de zvonuri si de legende, sectia de fotbal are cei mai multi bani din tot clubul. Dar sunt anumite limitari legale in ceea ce priveste cat poti avansa cu echipa. Intentia noastra nu este sa oprim sectia de fotbal. Nu se pune problema.

Stadionul se face pentru Clubul Sportiv al Armatei! Stadionul va fi functional si se face pentru sectia de fotbal a CSA. Juristii institutiei lupta pentru obtinerea acestor aspecte cu toata sustinerea MApN, cu sustinerea comandantului CSA.

Cand esti managerul unei institutii, bineinteles ca juristii lupta pentru aceasta institutie. si, bineinteles, totul se face cu suportul conducatorului superior. Sa nu uitam ca un jurist, cand merge in instanta, merge cu un mandat semnat de seful superior ierarhic. Nu se pune problema ca noi sa ne dorim altceva" a declarat Gabriel Les la ProSportLIVE.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT