Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB: "Ghencea se construieste pentru CSA Steaua! Luptam pentru palmares!"

Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB: "Ghencea se construieste pentru CSA Steaua! Luptam pentru palmares!"

Florin Talpan are parte de sustinatori puternici.

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a vorbit despre reconstructia stadionului Ghencea si anunta ca FCSB nu va juca pe noua arena! Aceasta este construita pentru CSA Steaua! Les si-a declarat public sustinerea fata de Florin Talpan.

"Sunt tot felul de zvonuri si de legende, sectia de fotbal are cei mai multi bani din tot clubul. Dar sunt anumite limitari legale in ceea ce priveste cat poti avansa cu echipa. Intentia noastra nu este sa oprim sectia de fotbal. Nu se pune problema.

Stadionul se face pentru Clubul Sportiv al Armatei! Stadionul va fi functional si se face pentru sectia de fotbal a CSA. Juristii institutiei lupta pentru obtinerea acestor aspecte cu toata sustinerea MApN, cu sustinerea comandantului CSA.

Cand esti managerul unei institutii, bineinteles ca juristii lupta pentru aceasta institutie. si, bineinteles, totul se face cu suportul conducatorului superior. Sa nu uitam ca un jurist, cand merge in instanta, merge cu un mandat semnat de seful superior ierarhic. Nu se pune problema ca noi sa ne dorim altceva" a declarat Gabriel Les la ProSportLIVE.

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies