"Gigi a schimbat tactica la transferuri, nu mai vrea romani!" Cum arata Steaua din vara? Poate avea doar 4 romani in primul "11"

"Gigi a schimbat tactica la transferuri, nu mai vrea romani!" Cum arata Steaua din vara? Poate avea doar 4 romani in primul "11"

Becali vrea sa transfere 7 jucatori in aceasta pauza competitionala.

Gigi Becali a anuntat 6-7 transferuri in aceasta pauza competitionala. Patronul Stelei a renuntat la politica de a transfera numai jucatori romani si, pe deasupra, si tineri. Becali are o lista pe care sunt jucatori intre 23 si 35 de ani, dintre care mai putin de jumatate sunt romani.

Cernat poate fi noul Sanmartean la Steaua. La 35 de ani acesta a demonstrat o forma buna facand senzatie chiar in meciul cu Steaua de pe National Arena. Pe langa acesta, Steaua ii mai are pe lista pe Budescu si Silviu Lung, in varsta de 26 si 25 de ani.

Restul tintelor Stelei sunt straini, Tamuz, Alcenat si Pecanha de la Petrolul si De Amorim de la Astra.

"Daca Steaua isi intareste echipa cu cei mai valorosi jucatori din Liga I, ca acum s-a schimbat politica, nu mai transfera cei mai tineri jucatori de valoare ci cei mai buni jucatori, care s-au remarcat cei mai mult, foarte multi straini. Daca observati pentru prima data la Steaua se va forma o echipa cu foarte multi jucatori straini", a spus Mihai Stoichita la Sport.ro

Tintele Stelei:

Toto Tamuz - 27 de ani, nigerian/israelian
Alcenat - 29 de ani, haitian
Cernat - 25 de ani, roman
Budescu - 26 de ani, roman
De Amorim - 23 de ani, brazilian
Silviu Lung - 25 de ani, roman
Pecanha - 35 de ani, brazilian

Cum ar putea arata Steaua cu straini in primul "11"

Pecanha - Alcenat, Varela, Tamas, Guilherme - Breeveld, Budescu - Chipciu, Cernat, De Amorim - Tamuz

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies