Budescu, aproape de Ludogorets! Astra confirma negocierile cu bulgarii: "Discutiile sunt avansate" 

Budescu a impresionat in acest inceput de sezon, iar cei de la Ludogorets au decis sa-l transfere. Ar fi al patrulea roman de la campioana Bulgariei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 11:48
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 11:48

Steaua a incercat sa-l ia pe Budescu in aceasta vara, dar golgheterul roman e tot mai aproape de Ludogorets, acolo unde va face echipa cu Moti, Prepelita si Keseru. Discutiile sunt avansate, recunoaste directorul sportiv al Astrei.

"Vom vedea ce va fi, deocamdata sunt anumite discutii. Pentru orice jucator al Astrei e valabila orice oferta care se face. Se analizeaza si se decide. Nu as putea spune ca exista oferta concreta, sunt discutii avansate pentru un posibil transfer. E trist ca bulgarii nu iau cei mai buni jucatori.

Bulgarii au avut um sistem mult ma sanatos decat al nostru, nu au rata somajului pe care o avem noi, nu au problemele din Romania, nu stiu cum au facut, dar au facut bine", a anuntat Costel Lazar la Sport.ro.

Astra nu are nevoie de Tade sau Alcenat, anunta Lazar, care e de parere ca giurgiuvenii au jucatori mai valorosi decat Steaua in acest moment.

"Astra are jucatori foarte valorosi, la acest moment nu cred ca e un jucator de la Steaua peste valoarea unui jucator de la Astra. Luati-o post pe post. Steaua e campioana cu alti jucatori, nu cu aceasti jucatori.

Tade a fost remarcat a fost remarcat de foarte multi scouteri care au fost in Romania, chiar eu am fost cu un niste scouteri din Franta in sezonul trecut, nu stiu ce s-a intamplat cu el", a mai declarat Costel Lazar.

Modifică setările cookies