Liga 1

Budescu a comis-o din nou! :) A ieșit în parcarea bazei din Berceni și a înscris încă o 'bijuterie'

Germania - România se vede în direct pe PRO TV, VOYO și în format LIVE VIDEO pe sport.ro, vineri, 8 octombrie de la 21:45! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 18:13
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 18:22

Edward Iordănescu aștepta cu nerăbdare pauza competițională pentru a recăpăta din jucătorii accidentați, dar și pentru ca jucătorii cu experiență, precum Constantin Budescu, să se pună la punct la nivel fizic. Deși a primit vestea că trei dintre jucătorii săi au fost confirmați cu Covid-19, dezvăluită în exclusivitate de sport.ro, antrenorul își continuă sesiunile de pregătire. 

Constantin Budescu trage tare să ajungă în cea mai bună formă, iar la sesiunea de pregătire de marți și-a arătat din nou calitățile. Mijlocașul s-a antrenat pentru loviturile libere, sub privirile lui Mihai Stoica, Mihai Pintilii și ale secundului lui Iordănescu, Alexandru Radu. 

  • Budescu

Budescu, 'cel mai tare din parcare'

Pentru a demonstra că nu și-a ieșit din ritm, Budescu a ieșit în parcarea bazei din Berceni, acolo unde se află și Biserica și a șutat de acolo, trimițând direct în poartă. Mijlocașul nu este la prima astfel de execuție, fiind deja renumit după ce a înscris din mai multe astfel de poziții, de la vestiare sau chiar de pe un deal. 

Momentul de la sesiunea de pregătire a fost filmat și urcat pe contul de Facebook al clubului. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies