VIDEO Brothers in arms. Cum a reacționat Strizu când i-a fost amintit că Pintilii a devenit antrenorul rundei a 24-a

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 15:27
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 15:26

Voluntari - FCSB, meci din cadrul etapei a 25-a a Superligii, e programat duminică, de la 20:00, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Într-o conferință de presă care a avut loc sâmbătă la prânz, Leo Strizu, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, a fost invitat să comenteze și faptul că Mihai Pintilii (delegat al FCSB-ului în acte) a fost numit de Liga Profesionistă de Fotbal "Antrenorul rundei a 24-a) - etapa în care FCSB a învins campioana CFR Cluj 1-0 (gol Edjouma) chiar în Gruia. 

Triumful a căpătat semnficații multiple pentru că FCSB a și reușit să contracareze de la început până la final jocul complex al unei echipe cu jucători experimentați. 

"V-ați supărat că Pintilii a fost desemnat 'Antrenorul Etapei'?

Leo Strizu, un apropiat al lui Gigi Becali, e antrenorul din acte al FCSB-ului. Printre alte subiecte pe care le-a abordat sâmbătă, fostul atacant de la Progresul și FC Brașov a avut și o reacție interesantă în momentul în care a fost întrebat despre decizia celor de la LPF. Strizu a dat dovadă de... altruism și generozitate. Iată răspunsul lui Strizu la întrebarea "v-ați supărat că Pintilii a fost desemnat 'Antrenorul Etapei'?"

"V-am spus că sunt un om corect și sunt bucuros că lucrez cu Pintilii în echipă. De la început v-am spus că Pintilii are cea mai mare parte și îi aparțin deciziile. Ceea ce mi s-a propus a fost doar să-l ajut pe Pintilii. Hai să fim sănătoși, să câștigăm campionatul și după să vedem dacă va fi o problemă pentru FCSB cu antrenorul principal sau licențe, fără licențe, carnet, fără carnet. FCSB-ul va merge în continuare și va respecta toate legile"

Cum arată acum locurile 1-6, care duc în play-off

1. Farul - 51p

2. CFR Cluj - 50p

3. Rapid - 45p (un meci în plus)

4. FCSB - 44p

5. Universitatea Craiova - 41p

6. Sepsi - 33p (un meci în minus)


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!