Dennis Man FCSB Gigi Becali Superliga

Gigi Becali, REACTIE de ULTIMA ORA! Patronul FCSB-ului a RUPT TACEREA si a spus adevarul despre oferta venita pentru Man! Nu e Krasnodar! Cine il vrea, de fapt, pe atacant

Dennis Man traverseaza cea mai buna forma a carierei si in curand va face pasul la o echipa de top din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 20:42
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 22:42

20:40 Dupa ce in ultimele zile s-a vehiculat o oferta din partea lui Krasnodar pentru Dennis Man, Gigi Becali a intervenit pentru a lamuri lucrurile.

Patronul FCSB-ului a rupt tacerea dupa aproape 3 luni si a vorbit despre fotbal. Jurnalistul Radu Naum a facut anuntul in direct la emisiunea Fotbal Club si a spus ca Gigi Becali a reactionat printr-o scurta interventie telefonica.

Patronul FCSB-ului spune ca oferta venita pe numele lui Dennis Man este din Serie A, nu din Rusia de la Krasnodar.

"Oferta pentru Man nu este din Rusia, ci din Italia", a spus Radu Naum, la Fotbal Club.

12 milioane de euro ar fi suma pe care o echipa din Italia ar fi gata sa o dea in schibmul lui Dennis Man.

"E buna Italia, cred ca patronul e interesat sa castige si campionatul, asa mai sunt sanse la Liga Campionilor. Cota lui ar putea sa mai creasca, poate juca la Europeanul de tineret, cu nationala in preliminarii, e greu sa ma pun in locul patronului.

E fotbalistul anului, automat i-a crescut pretul. Fara a-i lua din merite, nu ai avut de unde alege altceva. A iesit in evidenta in cateva meciuri si ti-a luat fata.

Cred ca daca oferta e intr-adevar de 12 milioane, se poate negocia, dar cred ca e o suma rezonabila pentru perioada asta.

Daca e adevarata oferta, eu cred ca l-ar da patronul. Dar sa fie oferta scrisa, ca din vorbe poti sa oferi multe milioane. Patronul trebuie sa se gandeasca bine inainte sa refuze", a spus si Helmut Duckadam, conform sursei citate.


Man este cel mai bun marcator al Ligii 1 in acest sezon, cu 12 goluri in primele 15 partide.

Ofertele pe numele atacantului au inceput din nou sa soseasca, iar Krasnodar i-a pus lui Gigi Becali pe masa 11 milioane.

Dupa cum www.sport.ro anunta in exclusivitate, oferta rusilor ar fi constat in 5 milioane de euro care ar fi fost platiti acum, iar alte 6 milioane ar fi urmat sa fie platite din bonusuri.

Gigi Becali a refuzat ferm oferta lui Krasnodar, neavand incredere in garantiile oferite de rusi.

Patronul FCSB-ului ar putea da o lovitura si mai mare. O echipa de top din Bundesliga a intrat pe fir pentru transferul lui Dennis Man si urmeaza sa faca o oferta oficiala in perioada urmatoare, anunta Antena Sport.

Dennis Man este cotat la 6.5 milioane de euro, conform Transfermarkt, fiind cel mai bine evaluat fotbalist roman.

O mutare in Bundesliga ar insemna si o rampa de lansare uriasa pentru Dennis Man.

Modifică setările cookies