UPDATE | Primele declaratii date de Burleanu in fata sectiei de Politie, dupa audieri! Ce spune despre dosarul in care a fost citat

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Februarie 2018, 18:06

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a fost chemat la o sectie de Politie din capitala pentru audieri.

UPDATE | Razvan Burleanu, presedintele FRF, a vorbit in fata sectiei 9 de Politie.

"Stiu ca sunt niste litigii de munca cu fosti angajati. Nu stiu daca sunt martor, faptuitor sau reprezentant legal. Sunt insotit si de un avocat.

Acele litigii sunt finalizate, oamenii au fost reintegrati, li s-a platit tot ce a dispus instanta. Toate datoriile sunt achitate", a spus Razvan Burleanu inaintea intrarii in sectia de politie.

"Am aflat. Sunt doi fosti angajati, reintegrati intre timp, care au depus o plangere. Ei sustin ca nu au fost reintegrati si nu li s-au platit banii, lucru total fals, pentru ca ei au primit banii, au fost si in concedii intre timp.

Asa au considerat, ca trebuie sa depuna si o plangere.

Suntem surprinsi de acest dosar, credem ca sunt niste elemente menite sa ne puna bete in roate.

Vom pune la dispozitie toate documentele, lucru de care juristii FRF au inceput deja sa se ocupe.

Unul dintre domnii respectivi se ocupa de flota de masini, iar celalalt de achizitii", a adaugat Burleanu la iesire.


Razvan Burleanu s-a prezentat astazi la sectia 9 Politie din capitala pentru a fi audiat in urma unui denunt.

Potrivit Mediafax, Burleanu a fost citat intr-un dosar deschis ca urmare a unor plangeri depuse de angajati ai Federatiei cu privire la mai multe litigii de munca.

Sursa citata mai scrie ca mai multe persoane care au fost date afara de la FRF si-au castigat dreptul la reincadrare in instanta. Respectivii acuza ca actuala conducere a FRF nu a respectat decizia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Reacții internaționale, după ce Aleksei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea în Rusia
BRAT

Modifică setările cookies