Rapid Bnou Marzouk Liga 1 Marzouk Transfer Superliga BREAKING NEWS | Rapid și-a găsit atacant! Fotbalistul trecut pe la Juventus vine să-i ducă pe giulesteni în playoff

Rapid și-a găsit atacant! Fotbalistul trecut pe la Juventus vine să-i ducă pe giulesteni în playoff

Campania de achiziții continuă pentru giulesteni.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 20:20
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 23:51

Rapid a reușit transferul atacantului marocan Younes Bnou Marzouk, acesta semnând un contract valabil un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. În vârstă de 25 de ani, Marzouk a jucat la echipele de tineret ale lui FC Metz și Juventus Torino, iar la seniori a evoluat în Belgia, Franța, Suedia, Malta și Elveția.

"Sunt fericit că am ajuns la Rapid, sunt pregătit să dau totul pentru echipă și să obținem performanțe importante. M-am uitat pe internet și am văzut că este un club mare, cu foarte mulți suporteri. Am văzut meciul din prima etapă și am rămas impresionat. Abia aștept să debutez în fața suporterilor", a declarat Younes pentru fcrapid.ro.

În 2013/14, marocanul a făcut parte din lotul lui Juventus într-un meci cu Genoa, în anul în care italienii au câștigat "lo scudetto". Italienii l-au împrumutat la Westerlo, Angers și Chiasso, ulterior fiind transferat la FC Lugano, unde a jucat în Europa League. În 2019, Marzouk s-a transferat la FC Chiasso, formație din liga secundă elvețiană. Marzouk a jucat două meciuri pentru Franța U18, are 6 meciuri și 3 goluri pentru Maroc U17, participând cu aceștia la CM U17 din 2013.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!