chindia Chindia Targoviste Daniel Florea Liga 1 Rapid Superliga "Imi asum responsabilitatea pentru acest rezultat!" Fotbalistul Chindiei isi "toarna" cenusa in cap dupa infrangerea cu Rapid

"Imi asum responsabilitatea pentru acest rezultat!" Fotbalistul Chindiei isi "toarna" cenusa in cap dupa infrangerea cu Rapid

Rapid a invins cu 1-0 Chindia in etapa inaugurala a Ligii 1.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 18 Iulie 2021, 23:54
Data actualizarii: Duminica 18 Iulie 2021, 23:58

Rapid a revenit in Liga 1 dupa 6 ani de absenta si a reusit sa o invinga pe Chindia, 1-0, in urma unui gol marcat de Adrian Balan in minutul 57. Totusi, pentru formatia pregatita de Emil Sandoi au fost mai multe ocazii de a marca, cea mai mare fiind a lui Daniel Florea in finalul meciului, atunci cand acesta a ratat din pozitie de unu contra unu cu portarul.

Atacantul si-a asumat responsabilitatea rezultatului dupa meci si a spus ca a existat si o presiune pe care spectatorii au pus-o, insa asta nu este o scuza avand in vedere experienta pe care el o are la nivel de Liga 1.

"Astazi diferenta a facut-o lipsa mea inspiratie. Imi asum responsabilitatea pentru acest rezultat, din pacate nu am reusit sa marchez din ocaziile avute. Le-am dat si spatii prea mari in anumite momente, asta e, mergem mai departe", a spus Daniel Florea, la digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!