EXCLUSIV! Primul transfer facut de Steaua dupa derby! A semnat in aceasta seara! Gigi Becali mai pregateste doua lovituri

Un ivorian de 20 de ani e ultimul pariu al lui Radoi! A ajuns azi-noapte in Romania si a semnat deja cu Steaua in aceasta seara.

Drissa Diarrassouba a semnat in aceasta seara cu Steaua. Este primul transfer facut de Becali dupa derbyul cu Dinamo. Radoi si-a dat ok-ul pentru mutare, dupa ce jucatorul a facut vizita medicala si a fost la antrenament alaturi de echipa.

Drissa Diarrassouba e cea mai ieftina solutie gasita de Steaua, pentru atac! Costa doar 50 de mii de euro. In ultimul an a dat goluri in Armenia. Pustiul joaca si mijlocas.

"Nu te gandi acuma ca la Shirak joaca cine stie ce valori. Se poate sa fie o lovitura. Se mai nimereste sa gasesti flori din astea de camp", spune Stoichita.

Drissa a jucat in toate nationalele de tineret ale Coastei de Fildes. A si marcat la doua mondiale, pentru pustii ivorieni.

Inainte sa devina major, fotbalistul a trecut si prin Anglia: a jucat la juniorii lui Stoke City.   Becali i-a promis lui Radoi ca-i mai aduce 2 jucatori, pana la meciul cu Rosenborg. "Noi nu avem atacant, asta nu avem!", a spus Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies