BREAKING NEWS! FCSB face transferul sezonului: Deian Sorescu semnează! „S-au înțeles cluburile!”

Deian Sorescu FCSB Raków Czestochowa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:48
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:57

Deian Sorescu (25 ani) urmează să revină în România, la FCSB, după cum a anunțat reprezentantul său. 
 

Fostul fotbalist de la Dinamo urmează a fi cedat, sub formă de împrumut de Rakow, grupare din Polonia, la FCSB. Deși transferul intrase în impas, din cauza pretențiilor financiare ale polonezilor, cele două cluburi ar fi ajuns la un acord, după cum a dezvăluit Ioan Becali, cel care deține firma care îl reprezintă pe Deian Sorescu.

Deian Sorescu semnează cu FCSB 

Fostul impresar a dezvăluit că a discutat recent cu vărul său, Gigi Becali, patronul de la FCSB, care i-a transmis că s-a ajuns la o înțelegere cu polonezii pentru transfer. Jucătorul a acceptat mutarea încă de acum două zile. 

„Acum o oră am închis telefonul cu Gigi. Ne-a spus că totul este OK! Cluburile s-au înțeles pentru transfer. Asta era ultima pierdică. Jucătorul așteaptă redactarea contractului și îl va semna fără niciun fel de probleme. Cu Deian, FCSB se înțelesese de acum două zile”, a declarat Giovanni Becali conform gsp

  • Două goluri și o pasă decisivă a reușit Sorescu la Rakow în cele 15 meciuri jucate în acest sezon
  • 1,5 miliioane de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Gabi Balint: "Deian Sorescu ar avea unde să joace la FCSB"

Folosit de-a lungul carierei în banda dreptă, ca fundaș, mijocaș sau extremă, Sorescu își va putea face loc ușor în echipa lui FCSB, crede Gabi Balint. Fostul internațional crede că vicecampioana ar putea schimba sistemul, ceea ce ar duce la un cuplu solid între Deian Sorescu și Andrei Cordea.

"La FCSB e foarte important să pleci cu dreptul. Dacă nu, nu mai prinzi. Trebuie să profiți de prima ocazie pe care o ai. 

Are unde să joace. Poate să facă un 3-4-3, să joace în banda dreapta sau chiar și 3-5-2. El cu Cordea ar putea să facă un cuplu bun pe partea dreaptă, cu Sorescu fundaș dreapta. El a jucat în poziția asta. FCSB are probleme în defensivă de multe ori. Și chiar în zonă centrală, nu doar pe banda dreaptă", a spus Gabi Balint, la Digisport, joi seară. 

Ioan Becali: "Rakow vrea ceva pe aceste cinci luni"

Ioan Becali a oferit, miercuri, detaliile posibilului transfer al lui Deian Sorescu la FCSB și a explicat unde este blocată afacerea în acest moment.

"Deian e foarte aproape. Atât el, cât și Steaua (n.r - FCSB) sunt bine puși la punct, sunt de acord. Problema este între cluburi, care încă mai discută de o cesiune. Gratis dorește FCSB, ceilalți doresc ceva pe aceste cinci luni, în sensul să fie acoperiți, că vor avea grijă de copil, adică nu îl iau doar așa, ca să îl plimbe.

Știu că Gigi îl vrea, dar cu o singură condiție: să nu dea bani pe el, să îi facă o opțiune, care poate să fie și mai mare decât cere clubul polonez, dar vrea să fie convins de valoarea lui", a spus Ioan Becali, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!