Reacția polonezilor despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: "Sună absurd!"

Deian Sorescu FCSB Gigi Becali Polonia rakow Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:20
Deian Sorescu (25 de ani), mijlocașul formației poloneze Rakow Czestochowa, este dorit de FCSB, însă cele două cluburi nu au ajuns până în prezent la un acord.

Impresarul Ioan Becali a anunțat că FCSB și Deian Sorescu au bătut deja palma, însă vicecampioana României nu s-a înțeles și cu Rakow. Bucureștenii și-ar dori un împrumut gratis până în vară, cu opțiune de transfer definitiv, în timp ce gruparea din Czestochowa solicită și o sumă de bani în schimbul cedării temporare, până în vară.

Reacția polonezilor despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Publicația poloneză Weszlo a preluat informațiile venite din România și consideră "absurdă" dorința celor de la FCSB de a-l împrumuta gratis pe Deian Sorescu, având în vedere că Rakow a plătit 800.000 de euro lui Dinamo pentru transferul internaționalului român, în luna ianuarie a anului trecut.

"Conform surselor locale, jucătorul s-a înțeles deja cu FCSB, însă problema este acordul dintre cluburi. Clubul polonez și-ar dori un împrumut cu opțiune de transfer definitv după acest sezon, în valoare de 1,5 milioane de euro. 

FCSB și-ar dori ca Rakow să îl lase pe Rakow să plece gratis, ceea ce sună absurd, având în vedere că s-au investit în el aproape 800.000 de euro", au scris polonezii.

Gigi Becali: ”Pentru ce să mai dau bani?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că nu mai e dispus să dea bani din propriul buzunar pentru transferurile de la echipa sa.

FCSB ar vrea că polonezii să-l cedeze gratis pe Sorescu. În prezent, negocierile dintre cele două părți par blocate, așa cum a anunțat managerul general Mihai Stoica. 

„Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani dați! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani! Nu mai dau nici cinci bani! Am făcut curățenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei. Pentru ce, ca să mă comande Burchel?”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru PRO TV.

Ioan Becali: "Rakow vrea ceva pe aceste cinci luni"

Ioan Becali a oferit, miercuri, detaliile posibilului transfer al lui Deian Sorescu la FCSB și a explicat unde este blocată afacerea în acest moment.

"Deian e foarte aproape. Atât el, cât și Steaua (n.r - FCSB) sunt bine puși la punct, sunt de acord. Problema este între cluburi, care încă mai discută de o cesiune. Gratis dorește FCSB, ceilalți doresc ceva pe aceste cinci luni, în sensul să fie acoperiți, că vor avea grijă de copil, adică nu îl iau doar așa, ca să îl plimbe.

Știu că Gigi îl vrea, dar cu o singură condiție: să nu dea bani pe el, să îi facă o opțiune, care poate să fie și mai mare decât cere clubul polonez, dar vrea să fie convins de valoarea lui", a spus Ioan Becali, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!