Becali da GRATIS brandul FCSB! A sunat in direct la PRO X si a anuntat ca i-l da lui Cartianu! Dialog incredibil

Gigi Becali vrea sa renunte gratis la drepturile asupra marcii FCSB!

Becali a intervenit in direct la PRO X si a anuntat ca e gata sa i le dea jurnalistului Grigore Cartianu, care a criticat modul in care se 'vinde' FCSB. Cartianu va putea vinde tot ce tine de brandul FCSB, insa nu se poate atinge de drepturile de imagine ale lui Florinel Coman si Olimpiu Morutan. Ele ajung la moderatorul Ioana Cosma. :)

"Pentru ca nu ma pricep asa bine la business, ii dau gratuit domnului Cartianu tot marketingul. Ii cesionez dreptul de tricouri cu FCSB, sa castige el 10 milioane, 6 milioane pe an. Le dau cadou. Nu vorbesc prostii! Ce e da, e da! Ce e nu, e nu! Nu glumesc. sa n-o luam in ras. Daca eu nu valorific, de ce sa n-o valorifice cineva. Nu vreau niciun procent, nimic. Decat sa iau procent din nimic, mai bine nu iau. Dau gratis totul! Vii maine si facem actele. Il suni pe Argaseala si gata! Declar public: Becali, patronul FCSB, ii cesioneaza lui Cartianu drepturile de a vinde produse cu marca FCSB. Am dat telefon ca sa va invat minte. Nu vreau sa va ironizez.

Am incercat, dar pierdeam 10 000 de euro pe luna. Pierdeam sute de mii, desi eram organizat in toata tara. Eu nu fac activitate unde pierd bani. Nu e asa usor, nu esti in Spania ca sa dai tricoul lui Ronaldo cu 100 de euro! Vino si te convingi, daca vrei. Eu nu stiu cat costa un tricou, eu doar va spun ca va dau drepturile! Iar pe Morutan si pe Coman ii pasez Ioanei! Daca intr-o saptamana Cartianu nu vine, oricare om care asculta acum emisiunea poate sa vina. Ii dau gratuit drepturile! Nu aleg eu, dau gratuit totul! Dupa ce ca dau gratuit sa mai stau sa si pierd timpul si sa aleg?", a spus Becali la PRO X.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lucrările la noua centură a Capitalei, încetinite de lipsa de muncitori. Salariile ajung la 8.000 de lei
BRAT
Modifică setările cookies