Botosanenii acuza arbitrajul dupa ce au fost facuti "Sfaiter" in Ghencea: "A fost ofsaid la primul gol, atunci am cazut psihic"

Botosanenii acuza arbitrajul dupa ce au fost facuti "Sfaiter" in Ghencea: "A fost ofsaid la primul gol, atunci am cazut psihic"

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Steaua 4-0 FC Botosani | Campioana en-titre a Ligii I castiga fara probleme in Ghencea si reface diferenta de 8 puncte fata de Astra Giurgiu. Presedintele moldovenilor de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, si antrenorul Leo Grozavu au vorbit la finalul partidei, primul dintre ei reclamand un ofsaid la golul marcat de Adi Popa.

...Cornel Sfaiter: "Un inceput bun pentru noi, am avut o ocazie buna, am fost curajosi si agresivi. Am facut o prima repriza buna, echilibrata, dar a venit acel gol din ofsaid clar. In Ghencea e greu sa remontezi un gol primit. Apoi am jucat in 10 oameni, a fost foarte greu, nu am avut nici rezerve. Astazi am bagat doi debutanti, deci va dati seama.

Au fost greseli de arbitraj, chiar si la golul doi, unde a fost fault la portar. La golul trei a fost un fault facut de Piovaccari.

Noi ne-am dorit mai mult, poate daca aveam tot lotul reuseam altceva. Steaua are de departe cel mai bun joc din campionat, e departe de toti ceilalti, s-a vazut si in meciurile cu Astra si Dinamo. Steaua este echipa momentului, are jucatori valorosi", a spus Cornel Sfaiter la Digisport.

...Leo Grozavu: "Nu vreau sa vorbesc despre arbitraj, nu e treaba mea. Nu am vazut fazele si nu pot sa fac comentarii. E adevarat, la o echipa ca a noastra, orice gol primit iti scade moralul, mai ales impotriva Stelei. Astazi nu am putut alinia cel mai competitiv unsprezece, nu am avut solutii de inlocuire. Jucatorii au picat dupa gol, moralul lor a fost la pamant, s-au blocat.

Sunt multi jucatori care nu au mai jucat in Ghencea, impotriva unor jucatori care evolueaza in Champions League. Trebuie sa invatam din astfel de experiente, chiar daca sunt neplacute. Asta e situatia!

Finalul ne-a prins complet debusolati, am ramas si in 10, a fost imposibil sa facem fata jocului. Orice joc din prima liga este important, noi avem un obiectiv de indeplinit, iar jocul impotriva Coronei Brasov ne intereseaza foarte mult. Nu putem spune ca nu ne interesa si jocul cu Steaua, dar nu ne puteam multe sperante.

Se vede ca Steaua este la alt nivel, are jucatori mai valorosi. Poate daca eram mai atenti, poate atunci reuseam sa facem mai multe lucruri astazi", a spus si Leo Grozavu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT