Steaua CSA George Boroi Superliga

Boroi da inapoi | CSA-ul a revenit asupra ofertei propuse Stelei: "Nu vrem 10%, a fost exces de zel din partea lui Talpan"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Februarie 2015, 13:35
Data actualizarii: Luni 23 Februarie 2015, 14:01

•Inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis saptamana trecuta motivarea deciziei luate la finalul anului trecut, atunci cand a decis ca MApN, prin CSA, detine toate drepturile asupra marcii Steaua Bucuresti
•Florin Talpan, juristul CSA, a dezvaluit la Sport.ro ca prima oferta facuta pentru imprumutarea marcii catre clubul de fotbal presupunea ca Armata sa primeasca 10% din veniturile generate de club (DETALII AICI)
•Comandantul CSA, George Boroi, da insa inapoi si spune ca oferta se poate renegocia

Juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan, a dezvaluit saptamana trecuta, IN DIRECT la Sport.ro, ca CSA a lansat o prima oferta clubului de fotbal pentru imprumutarea marcii, cerand nu mai putin de 10% din veniturile totale. Oficialii clubului de fotbal nici nu au vrut sa auda de asa ceva, astfel ca echipa a jucat cu noile inscriptii si meciul cu Rapid, pierdut cu 0-1 in Ghencea.

Ramasi fara nume, emblema si palmares, sefii Stelei au adoptat o pozitie ferma si au anuntat ca sunt pregatiti sa renunte la vechea marca daca CSA-ul nu isi va schimba oferta.

Acest lucru a dus la un blocaj, insa unul care nu va sta mult in picioare, daca e sa ne luam dupa spusele Comandantului CSA, George Boroi. Conducatorul Clubului Sportiv al Armatei a dat inapoi la ultimele declaratii facute si l-a contrazis chiar pe juristul Florin Talpan, colegul sau.

Boroi a demontat spusele lui Talpan, spunand ca oferta de imprumut contra 10% din venituri nu este adevarata: "Armata nu vrea 10% pentru palmares si sigla. A fost un pic de exces de zel din partea colegului meu (n.r Florin Talpan). Intr-adevar, noi folosim acest procent in relatiile cu firmele comerciale care utilizeaza marca Steaua, dar aici e altceva. Mai multe veti afla pe parcurs, atat va pot spune acum", a spus Boroi, citat de Ziarul Ring.

Generalul Boroi da astfel de inteles ca exista inca sanse ca cele doua parti sa ajunga la o intelegere, pretul cerut in schimbul marcii urmand sa scada la viitoarele negocieri.

In schimb, CSA-ul nu vrea sa renunte la clauza de "imprumut" a marcii. Conducatorii Clubului Sportiv al Armatei nu vor sa vanda definitiv emblema si palmarestul, ci doar sa incaseze chirie. Acestia au anuntat ca vor lua legatura si cu un evaluator avizat pentru a stabili pretul corect pentru brandul Steaua.

Modifică setările cookies