Bornescu, motiv de scandal! Portarul Rapidului a negociat cu 2 echipe din Liga I. Vezi care:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Decembrie 2010, 08:38

	Bornescu, motiv de scandal! Portarul Rapidului a negociat cu 2 echipe din Liga I. Vezi care:

Desi spune ca ar putea ramane la Rapid, Mircea Bornescu s-a intalnit cu presedintele unui club din Liga I, si nu este vorba de Dinamo!

Dupa ce presedintele Rapidului le-ar fi permis dinamovistilor sa negocieze cu Mircea Bornescu, in speranta ca asa se va stinge conflictul portarilor la Rapid, pe fir a intrat si patronul Astrei, Ioan Niculae. Bornescu s-a intalnit cu Niculae care a incercat sa-l convinga pe portarul Rapidului sa plece din Giulesti, scrie ProSport.

"Intr-adevar, m-am intalnit cu domnul Niculae, patronul Astrei, dar am facut-o pentru ca am vrut sa vad in ce mod ar dori conducerea Rapidului sa scape de mine. Dupa discutii, am dedus un singur lucru, ca nu trebuie sub nicio forma sa plec din Giulesti", explica Bornescu. Astfel, portarul rapidului pare dispus sa se lupte in continuare pentru postulde titular cu Dani Coman. Tocmai din cauza acestei rivalitati a si inceput scandalul care il are in plin plan pe Bornescu, dupa ce Dinu Vama a fost amenintat de Nicu Gheara, care il acuza pe presedintele Rapidului ca vrea sa inlature toti rapidistii devarati.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT