Borcea se INTERNEAZA dupa ce iese din inchisoare: "E DISTRUS dupa 4 ani de puscarie!" Dezvaluirile lui Becali
Luni 02 Iulie 2018, 15:59

Borcea se INTERNEAZA dupa ce iese din inchisoare: "E DISTRUS dupa 4 ani de puscarie!" Dezvaluirile lui Becali

Gigi Becali vorbeste despre eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. 

Dupa patru ani si jumatate, Cristi Borcea a primit aviz favorabil pentru eliberarea conditionata, iar decizia este definitiva. Borcea e distrus psihic dupa perioada de detentie si va merge la o clinica, dezvaluie Gigi Becali, cel care i-a fost nas de cununie la nunta cu Alina Vidican.

"Ei trebuie sa faca demersuri urgente pentru scoaterea lui din puscarie. El se duce la militie si spune: „Sunt liber, la revedere”! Am vorbit acum cinci minute ca pleaca la o clinica sa-si revina mental. E distrus dupa patru ani si jumatate. Vrea sa vada daca mai are capul intreg. In patru ani si jumatate nu poate sa aiba mintea intreaga. Uite si la Victor. Este de patru ani si jumatate. I-a dat amanare si inca o amanare. Pentru ce?”
, a declarat latifundiarul din Pipera la Antena3.

Condamnat la 6 ani si 4 luni in 2014 de catre Curtea de Apel, Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea fostului actionar de la Dinamo! Decizia este definitiva!

Pe 2 mai, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au respins, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani si 4 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.

La acea data, avocata lui Borcea, Alice Draghici, a explicat, in sala de judecata, ca fostul finantator al clubului Dinamo indeplineste toate conditiile pentru a fi eliberat conditionat, a platit prejudiciul retinut in sarcina lui si a executat o mare parte din pedeapsa primita - patru ani si doua luni. Alice Draghici a spus ca Borcea a castigat 385 de zile ca urmare a muncii prestate in penitenciar, a primit recompense si nu a fost sanctionat.

De cealalta parte, procurorul de sedinta a cerut respingerea cererii de eliberare conditionata depusa de Borcea, sustinand ca acesta s-a folosit de imprejurari pentru a incalca legea, iar faptele comise sunt extrem de grave.

"Regret faptele comise. imi pare rau pentru familie si copii, pentru ca i-am expus la asa ceva", a spus atunci Cristian Borcea.

In 2017, Borcea a mai facut o incercare de a iesi mai devreme din inchisoare, insa in octombrie anul trecut Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de eliberare conditionata.

In martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni inchisoare in dosarul transferurilor, alaturi de alti sapte reprezentanti ai fotbalului romanesc.

Potrivit DNA, faptele savarsite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obtinuti din transferuri fiind "spalati" prin intermediul unor firme off-shore.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți