Borcea: "Nu pot dormi inainte de Steaua-Dinamo. Ma uit toata noaptea la golurile noastre impotriva Stelei"

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Noiembrie 2007, 21:10
"DACA DINAMO NU BATE STEAUA IESE DIN LUPTA PENTRU TITLU"

Inainte de marele derby din Ghencea, Borcea iese la atac si anunta ca va face noapte alba de emotii. Dinamo va juca in cea mai buna formula si nu are cum sa piarda in Ghencea avertizeaza seful Borcea care este sigur daca Zenga nu bate Steaua in Ghencea, Dinamo nu mai conteaza in lupta pentru titlu si va avea sarbatori nefericite.

"Niciodata inainte meciurilor cu Steaua nu dorm. Sunt cele mai importante. Ma uit la televizor toata noaptea, ma uit pe intenet, vad golurile lui Dinamo din meciurile cu Steaua. Desi in derby-ul din primavara aveam avantaj, veneam dupa 4 meciuri nule si eram si atunci intr-o situatie delicata. Dar acum e un moment decisiv. Meciul e important pentru ca de el depinde daca intram sau iesim in lupta pentru titlu. Dinamo are toate atuurile sa castige in Ghencea: am batut Steaua in ultimele intalniri, avem 7 victorii in fata Stelei in istorie, avem cel mai bun lot, nu a plecat nici un jucator de la Dinamo. E o perioada mai grea acum: Dinamo nu a mai avut o perioada asa dificila de cand a pierdut acele 7 meciuri consecutiv" a declarat Borcea la Special pe Sport.ro

"Dinamo va juca in cea mai buna formula impotriva Stelei: Moti, Radu Stefan si Oprita sunt refacuti.Daca nu castigam in Ghencea vom avea sarbatori nefericite. Scaunul lui Zenga este sigur chiar daca Dinamo nu castiga. In iarna tragem linie si vedem unde suntem" a mai dezvaluit Borcea.     

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT