Bonetti a transferat un atacant pe care Borcea vrea 10 milioane de euro! Alexe, renascut sunt comanda italianului! Arma secreta a lui Dinamo pentru titlu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Aprilie 2012, 08:32
Bonetti a transferat un atacant pe care Borcea vrea 10 milioane de euro! Alexe, renascut sunt comanda italianului! Arma secreta a lui Dinamo pentru titlu:

Marius Alexe povesteste in ProSport prin ce chin a trecut dupa moartea tatalui sau.

"A fost o perioada grea pentru mine, dar acum trebuie sa merg mai departe. Sper ca aceste goluri sa fie descatusarea de care aveam nevoie. Toata lumea a fost alaturi de mine, toti m-au sustinut si le multumesc pentru asta. Nu e usor sa-ti pierzi tatal la 21 de ani, este cel mai greu moment din viata mea.

Tata a fost mereu langa mine. Din momentul in care m-am apucat de fotbal, el a fost la fiecare meci al meu. Din pacate, acum nu mai e in tribuna, dar sunt sigur ca ma priveste din ceruri.", a declarat Marius Alexe in ProSport.

Alexe a dat gol dupa sase luni la al doilea meci in care a fost mutat ca atacant de Dario Bonetti. "Cand a venit pentru prima oara la Dinamo, «Mister» (n.r. - Bonetti) mi-a spus sa joc varf. Dansul este un antrenor special pentru mine pentru ca este cel care m-a promovat si vreau sa-i multumesc, cum altfel decat prin goluri. In plus, meseria mea de baza este atacul, asa am jucat si la juniori.

Ca atacant ai mai multe spatii. Dar si asta e relativ pentru ca intalnesti echipe care se inchid foarte bine si atunci te gandesti ca era mai bine in banda (rade). Stii cum se raspunde la astfel de intrebari? «Joci acolo unde este nevoie de tine. Daca etapa viitoare o sa intru in banda stanga, o sa incerc sa dau cel mai bun randament».", a mai spus Alexe.

Alexe a reusit dubla cu ajutorul lui Ionel Danciulescu, cel care l-a lasat sa bata penalty la Chiajna. "Danciulescu era desemnat sa bata penalty-ul, dar m-a lasat pe mine. Am cerut eu mingea pentru ca eram sigur ca o sa marchez. A fost un moment de entuziasm al meu si ii multumesc lui «Danciu» ca a acceptat si m-a lasat sa dau."

Nelu Tătaru: "Ne apropiem de scenariul 4". Ar putea fi emisă o nouă ordonanţă militară
BRAT