BOMBA! Steaua il poate pierde GRATIS pe Tatarusanu! Un club gigant din Franta e pe urmele lui! Cine il urmareste cu Chelsea:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 17:12
BOMBA! Steaua il poate pierde GRATIS pe Tatarusanu! Un club gigant din Franta e pe urmele lui! Cine il urmareste cu Chelsea:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua e pe cale sa-l piarda gratis in vara lui 2014 pe Ciprian Tatarusanu, portar monitorizat de mai multe echipe cunoscute din Europa.

Dupa Olympiacos Piereu, a venit randul pentru cateva echipe din Franta sa intre pe fir si sa il urmareasca in aceasta perioada pe portarul Stelei.

Mercato365.com scrie ca Olympique Marseille este cea mai cunoscuta dintre echipele care il vor pe Tatarusanu iar presedintele ei, Jose Anigo, este cel care il doreste la echipa. Mai multi scouteri vor fi prezenti la meciul cu Chelsea, in care jucatorii Stelei vor avea sansa de a se remarca. Stelistii reprezinta tinte importante in Europa, mai ales cei care raman din vara viitoare fara contract si pot pleca gratis, precum Tatarusanu sau Bourceanu.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT