Bomba cu ceas pe care Armata a plasat-o in fotbal in cea mai importanta seara a anului pentru Steaua: "Cerem retrogradarea FCSB, FRF si LPF trebuie sa ia masuri"

Autor: Sport.ro
Joi 27 August 2015, 18:37

	Bomba cu ceas pe care Armata a plasat-o in fotbal in cea mai importanta seara a anului pentru Steaua: "Cerem retrogradarea FCSB, FRF si LPF trebuie sa ia masuri"

Rosenborg - Steaua se vede la ProTV, ora 21:00

In seara in care viitorul european al Stelei se stabileste la Trondheim, Clubul Sportiv al Armatei, prin vocea lui Florin Talpan, a cerut excluderea echipei din prima liga.

"FCSB nu este continuatoarea Stelei! CSA vrea sa o oblige pe Steaua sa isi schimbe numele la Registrul Comertului, la FRF si LPF.", spune Talpan.

Juristul Clubului Sportiv a explicat motivele pentru care "FCSB" nu are dreptul sa joace in Liga I.

"Cerem ca noua denumire sa nu mai curprinda numele Steaua, Steaua Bucuresti sau similare. Cei de la club folosesc in activitatile comerciale marca si numele, ceea ce incalca drepturile detinute de CSA."

"FRF si LPF au refuzat sa puna in aplicare decizia din decembrie si am fost nevoiti sa luam aceasta masura acum. Cele doua nu trebuiau sa permita ca noua echipa, FCSB, sa evolueze direct in prima liga ca si continuatoarea FC Steaua Bucuresti."

"Palmaresul nu a fost cedat niciodata celor de la FCSB. Palmaresul face parte exclusiv din patrimoniul CSA, conform legii. Noi am tot asteptat, am notificat FRF si LPF sa dispuna masurile care trebuie luate in mod normal. N-au vrut sa le puna in aplicare. E foarte grav. Induc in eroare suporterii", a spus Florin Talpan.

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies