BOMBA! Armata a dat afara Steaua din Ghencea! Becali ameninta: "Iau nocturna si tabela, sunt ale mele!" Unde se muta campioana

Steaua isi ia adio de la Ghencea. Becali nu se intelege cu Armata, iar echipa se muta cu totul la Mogosoaia sau Buftea. Steaua va juca meciurile oficiale doar pe National Arena. 

Valeriu Argaseala anunta ca Steaua isi face bagajele in aceste zile si se muta definitiv din Ghencea, casa Stelei de mai bine de 30 de ani! 

"Cei de la CS Steaua ne-au comunicat ca nu sunt de acord ca noi sa continuam sa ne pregatim in Ghencea, asa ca suntem nevoiti sa gasim solutii. Una dintre acestea este Mogosoaia, dar mai este si o alta varianta, pe care sper sa o definitivam in maximum doua zile. si meciurile le vom juca pe Arena Nationala", a spus Argaseala.

Armata a dat afara Steaua din Ghencea din cauza denumirii, dezvaluie Argaseala. 


"Cei de la CS Steaua ne-au solicitat sa renuntam la denumirea de FC Steaua Bucuresti, de la Registrul Comertului, pentru a ni se permite accesul, dar acest lucru este imposbil. Nu putem face asa ceva. Si pentru ca am refuzat, atunci ei au luat decizia asta”, a spus Argaseala la Digi.

Becali isi ia nocturna si tabela!


Patronul Stelei nu pleaca cu mana goala din Ghencea. E gata sa dezmembreze stadionul si sa isi recupereze tabela, nocturna si tribuna oficiala. "Acolo, nocturna este a mea! Eu am cumparat-o. Tot ce e la tribuna oficiala, lifturi, lumini, camere de luat vederi, tot ale mele sunt pentru ca le-am cumparat de la executorul judecatoresc. Daca eu iau alea de acolo, ei ar ramane fara nimic", a declarat Becali.

Nici in privinta siglei nu sunt vesti bune. Procesul de evaluare nu merge asa cum sperau cei de la CSA. "Ii vom notifica pe cei de la CS Steaua ca ne vom retrage toate lucrurile de acolo. Noi nu am vrut sa se ajunga aici, dar daca asa vor, n-avem ce face. Nu stiu daca au bani ca sa le cumpere ei.

Cat despre sigla, procesul privind evaluarea vad ca se prelungeste pentru ca cei de la Clubul Sportiv n-au gasit inca o firma care sa faca acest lucru", a mai spus Argaseala. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies