Boloni pentru Champions League! Antrenorul a fost demis de la arabi: e asteptat in Romania pentru miracolul calificarii in grupe!

Boloni si-a incheiat aventura de trei ani la Al-Khor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 19:22
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 20:31

Boloni a fost demis de la Al-Khor dupa trei ani petrecuti in Qatar. Seicii au fost nemultumiti de rezultatele echipei din ultimul an si au decis sa faca o schimbare, scrie adevarul.ro.

Un loc 7 si o finala a Campionatului Cluburilor in Golful Persic (2013), locul 11 in 2014 si o clasare pe pozitia a 10-a in acest sezon sunt performantele lui Boloni in perioada mandatului de la Al Khor.

Boloni si-ar putea continua aventura la arabi, dupa ce a primit o oferta de la Al-Wahda, dar exista si varianta revenirii in Romania.

ASA Targu Mures incearca sa-l convinga pe Boloni sa accepte o functie de conducere in fruntea clubului care s-ar putea bate pentru calificarea in grupele Champions League in acesta vara.

Saptamana trecuta, Claudiu Maior a spus ca exista discutii avansate cu Boloni: "Am vorbit cu domnul Boloni si 90% va fi presedinte de onoare la noi. Asteptam doar OK-ul din partea clubuului unde antreneaza", a spus oficialul clubului ASA Targu Mures.

Titlul de campioana si, implicit, calificarea ASA-ului in preliminariile Ligii Campionilor l-ar putea face pe Boloni sa uite de oferta pe bani multi a clubului Al-Wahda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!