Superliga

Bogdan Andone spune ca Alibec vrea cu orice pret un transfer in strainatate! "A realizat ca e ultima sansa! La calitatea lui, trebuia sa fie mult mai sus"

Antrenorul Astrei crede ca Denis Alibec trebuie sa faca pasul in strainatate in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 12:24
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 12:26

Bogdan Andone pastreaza legatura cu toti jucatorii in aceasta perioada si spune ca acestia asteapta sa se intoarca la antrenamente. Alibec este poate cel mai nerabdator ca Liga 1 sa reinceapa, pentru ca atacantul vrea sa prinda un transfer intr-un campionat puternic in aceasta vara.

De asemenea, Andone e de parere ca Budescu si Alibec sunt doi jucatori de impact, care trebuie convocati la echipa nationala in vederea barajului cu Islanda.

"Cu siguranta am discutat cu Alibec si Budescu. Denis e la Constanta, la mama lui. Face alergari pe malul marii. Budescu e la Ploiesti, a trecut peste acea perioada nefericita din februarie, cu accidentari. Chiar inainte de oprirea campionatului urma sa se alature echipei.

Denis isi doreste sa faca marcheze in aceste 8 etape ramase. Vrea sa plece in strainatate, a realizat ca e ultima sansa, sau poate una dintre ultimele sanse sa faca pasul in strainatate si a castiga bani mai multi. La calitatea pe care o are ca fotbalist ar trebui sa fie mult mai sus. De aici poate si evolutiile lui bune si atentia pe care a atras-o din partea selectionerului. 

Alibec si Budescu sunt fotbalisti pe care te poti baza. La meciul cu Islanda avem nevoie de jucatori cu calitate!", a spus Andone, la PRO X.

Modifică setările cookies