"Blatul" dintre Dica si Becali, demascat: "Sincer, ma asteptam sa isi dea demisia a doua zi!"

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Octombrie 2018, 08:04

	"Blatul" dintre Dica si Becali, demascat: "Sincer, ma asteptam sa isi dea demisia a doua zi!"

Nicolae Dica ramane antrenor la FCSB, chiar daca ultimele doua infrangeri, dar si declaratiile patronului de dupa meciul cu Craiova, pareau ca ii clatina scaunul.

Ilie Dumitrescu spune ca intre Nicolae Dica si Gigi Becali exista o intelegere care face ca relatia sa functioneze in continuare, in ciuda declaratiilor venite dinspre patron dupa meciul cu Craiova.

Dica accepta situatia, e de acord ca patronul sa ii dicteze schimbarile, si ii tine langa el pe banca pe "mesagerii" care fac legatura intre patron si banca tehnica, Mihai Stoica si Marius Ianuli.

"Eu cred ca intelegerea era facuta intre parti. Nu s-a trezit Gigi acum sa ii spuna sa scoata pe cineva. Daca nu aveam intelegere cu tine si cineva vine la mine sa imi spuna "scoate-l pe ala", il scoteam de pe banca. Il dadeam afara de pe banca. Daca eram antrenor, nu mai statea niciodata langa mine. Mesagerul nu mai statea niciodata langa mine. Dar e vorba de o intelegere."

"Eu am crezut ca a doua zi dupa declaratiile acelea, Dica isi va da demisia. Dar stiti cum e, 10.000 de euro pe luna, antrenezi Steaua, iti faci CV. Gigi isi face fenta si se va uita in curand de declaratiile astea", a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT