BLAT la Dinamo - Astra?! Ce spun fostii mari dinamovisti dupa acuzatiile fanilor Stelei

Dinamo Astra Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2016, 10:24
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2016, 10:25

Dinamo 1-4 Astra a fost intens comentat de fani pe site-urile de sport si pe retelele de socializare. Multi suporteri acuza lipsa de atitudine a lui Dinamo si greselile tactice facute de Rednic.

Rotariu - rezerva, Hanca - mijlocas dreapta, Marc - fundas lateral. Acestea sunt cele 3 mutari pe care atat fostele glorii dinamoviste, cat si fanii le considera greseli facute de Rednic. Cornel Dinu le-a analizat la Dolce Sport: "Dinamo tinde sa termine campionatul in genunchi. Fotbalul de acum se joaca pe presiune si pe spatii scurte. Nu cred ca au fost 5 jucatori la Dinamo care sa conteze pe teren. Nu inteleg improvizatiile din partea dreapta. Marc s-a urmarit cu Hanca la primul gol. Apoi, la ultima reusita, sa-l vedeti pe celebrul Marc. Aoleu, ne vede lumea!". Dinu respinge insa orice acuzatie de blat: "Astea sunt discutii de balta"

Orac, Augustin si Parcalab, alte 3 foste glorii, au un punct comun de vedere. Lipsa de atitudine a jucatorilor si greselile lui Rednic au pierdut meciul.

"S-au facut multe greseli cu Astra, nu doar improvizatiile de pe dreapta. Trebuiau minimum 5 schimbari la pauza. La 4-1, nu mai stiau nimic de ei, erau chiauni", a spus Orac, completat de Augustin: "Nu-mi vine sa cred ca Rednic nu si-a dat seama ca trebuie sa-l schimbe pe Marc. Hanca s-ar fi descurcat mai bine fundas dreapta in combinatie cu Rotariu, care trebuia sa fie titular. Cum sa fie obosit ca a jucat acum 3 zile la nationala? Daca juca in Anglia ce mai zicea?". Parcalab a tras concluzia pentru Gazeta Sporturilor: "M-a dezamagit Dinamo, am fost la stadion cu Orac si la 4-1 am plecat de rusine. Se uita lumea la noi si mi-a fost jena. Numai cine nu e dinamovist poate spune ca a fost blat cu Astra!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!