Blat la Astra-Dinamo? Turcu: "Niciodata nu am contactat un jucator!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 15:00

Se anunta scandal monstru in Liga I. Antrenorul Nicolo Napoli a anuntat public astazi ca Dinamo a incercat sa ii umble la jucatori dupa metode militienesti. Vasile Turcu neaga orice implicare!

Actionarul dinamovisti Vasile Turcu a declarat pentru www.sport.ro ca sefii din Stefan cel Mare nu au contactat niciun jucator de la alte echipe.

"Niciodata un conducator al lui Dinamo, eu in persoana sau domnul Badea sau alti conducatori, nu am luat legatura cu jucatorii care sunt la alte echipe.

Aceste acuzatii pe care le aduc actionarilor, conducatorilor, clubului, cred ca nu-l caracterizeaza pe domnul Napoli." a declarat Vasile Turcu in exclusivitate pentru www.sport.ro!

Napoli: "Ganea si Mirando au fost sunati de la Dinamo!"
Antrenorul italian al Astrei a povestit cu o zi inainte de meciul cu Dinamo ca doi dintre jucatorii imprumutati din Stefan cel Mare au fost sunati de oameni din conducerea "cainilor" si au fost avertizati "sa aibe grija cum vor juca pentru ca viitorul lor este in joc". "Ganea si Miranda au venit la mine si m-au anuntat ca i-a sunat cineva de la Dinamo si le-a spus sa aiba grija cum joaca pentru ca este in joc viitorul lor. Li s-a spus ca s-ar putea compromite daca si-ar face datoria pentru Astra. Nu i-am convocat pentru acest meci pentru a nu-i expune, desi simteam ca si-ar fi dorit sa fie in teren." a declarat Nicolo Napoli in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa.

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT