Talnar: "Mosul va veni la Dinamo la finalul turului!" Cine iese campioana de toamna?

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Decembrie 2009, 14:33
Talnar: "Mosul va veni la Dinamo la finalul turului!" Cine iese campioana de toamna?

Cornel Talnar a declarat inainte de intrarea in cantonament ca asteapta cadourile la finalul turului.

"Nu prea a venit Mos Nicolae pe la noi. Speram ca in aceste trei meciuri pe care le mai avem de jucat sa obtinem noua puncte si sa vina apoi si la noi. Speram ca la sfarsitul turului sa vina Mosul si la noi cu cadouri. Nu am fost inca la vot, acum vom opri autocarul la Saftica si vom vota la sectia de acolo. Mai avem doua etape si un meci de Liga Europa, sunt opt zile de foc pentru noi care pot sa ne aduca satisfactii, sa avem o vacanta linistita", a spus Talnar.

Tehnicianul dinamovist a afirmat ca Astra Ploiesti este o formatie buna, dar spera sa o invinga.

"Astra e o echipa buna care a batut Steaua si Rapid, noi i-am invins in cupa si speram sa-i batem si in campionat. E un joc important care poate conta mult in economia campionatului, dar eu cred in mobilizarea baietilor. Dupa cum s-au comportat in meciul cu Sturm Graz cred ca vom face o figura frumoasa si in aceste ultime trei meciueri. Cei de la Astra pot spune ce vor, dar jucatorii imprumutati de noi acolo apartin de Dinamo. Majoritatea sunt crescuti de mine aici la Dinamo si imi doresc sa revina din iarna. Sper ca acest lucru sa se intample. Avem si accidentati pentru meciul de la Ploiesti, Torje, Alexe si Bratu, iar Molinero e plecat in Spania pentru ca are o problema cu sotia. Avem niste indisponibilitati, dar speram ca inlocuitorii lor sa-i completeze", a precizat Talnar.

Cornel Talnar a declarat ca nu stie nimic despre un schimb Zicu-Cesinha, dar s-a aratat incantat de revenirea lui Margaritescu:

"Am vazut ca atunci cand Borcea nu a venit la meci am castigat. Mai bine sa stea acasa si sa castigam toate meciurile. Sa-l facem fericit in fotoliul de acasa. Nu stiu de un schimb Cesinha-Zicu, stiu doar ca mai avem trei meciuri foarte importante. Nu e vorba de lasat sa plece Zicu, eu sper ca la Dinamo sa se creeze acea disciplina si fotbalistii care dau randament sa joace. In ultima perioada multi baieti au dovedit ca au calitate si nu putem vorbi acum de plecari. Ma bucur ca Margaritescu s-a intors la Dinamo, pentru ca a fost un jucator de baza, s-a daruit in teren si pe langa rautatea de caine adevarat are si o capacitate de efort foarte mare si are un atu in fata altora".

 

Cine iese campioana de toamna? (36640 voturi)
 
Steaua
47.77%
17502 voturi
 
Rapid
9.14%
3350 voturi
 
Timisoara
12.18%
4464 voturi
 
CFR Cluj
2022 voturi
 
Urziceni
12.69%
4649 voturi
 
Vaslui
1127 voturi
 
Dinamo
9.62%
3526 voturi
Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT