Tentativa de blat la Astra-Dinamo! Vezi ce acuza Napoli!

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 13:22
Tentativa de blat la Astra-Dinamo! Vezi ce acuza Napoli!

Dinamo incearca sa castige cu metode militienesti la Astra. Extrem de nervos, antrenorul Nicolo Napoli a declarat intr-o conferinta de presa ca jucatorii sai imprumutati de la Dinamo au fost avertizati in privinta meciului direct!

Antrenorul italian al Astrei a povestit cu o zi inainte de meciul cu Dinamo ca doi dintre jucatorii imprumutati din Stefan cel Mare au fost sunati de oameni din conducerea "cainilor" si au fost avertizati "sa aibe grija cum vor juca pentru ca viitorul lor este in joc".

"Ganea si Miranda au venit la mine si m-au anuntat ca i-a sunat cineva de la Dinamo si le-a spus sa aiba grija cum joaca pentru ca este in joc viitorul lor. Li s-a spus ca s-ar putea compromite daca si-ar face datoria pentru Astra.

Nu i-am convocat pentru acest meci pentru a nu-i expune, desi simteam ca si-ar fi dorit sa fie in teren. In Romania regulamentele nu sunt bine puse la punct. Dovada este si faptul ca Alexe a fost rechemat la echipa dupa ce a dat goluri pentru Astra. E anormal ca un jucator sa evolueze duminica pentru o echipa, iar etapa urmatoare sa joace la alta.

Vrem sa batem si toti cei care vor intra pe teren vor demonstra asta. Am purtat o discutie si cu Paun, iar el mi-a spus ca nu l-a cautat nimeni de la Dinamo", a spus Napoli la conferinta de presa.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT