Bicfalvi: "Regret ca nu am ramas la Steaua, am fost foarte dezamagit cand am aflat ca trebuie sa plec!"

PRIMUL ANTRENAMENT LA BUZAU PENTRU EZE, NINU SI BICFALVI!
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2008, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 20 Februarie 2008, 18:58

Eric Bicfalvi a declarat ca venirea la Gloria Buzau nu reprezinta pentru el un pas inapoi. "Regret totusi ca nu am ramas la Steaua. Am fost foarte dezamagit cand am aflat ca trebuie sa plec, dar am stat apoi si am analizat si am realizat ca e cea mai buna alegere, pentru ca la Gloria Buzau am sanse mari sa joc meci de meci", a declarat Bicfalvi.

Emil Ducu Ninu a spus ca spera sa evolueze vineri, impotriva Farului si sa poarte noroc noii sale echipe:  "Intotdeauna cand am jucat cu Farul, si cand eram la FC National, si la Steaua, am castigat. Sper ca asa sa se intample si de data aceasta. Consider ca venirea la Gloria Buzau reprezinta un pas inainte, cu toate ca as fi vrut sa raman sa joc la Steaua".

Fotbalistii imprumutati de Steaua pana in vara la Gloria Buzau, Ducu Ninu, Eric Bicfalvi si Dino Eze, au facut primul antrenament alaturi de noii lor coechipieri. Potrivit antrenorului principal Stefan Stoica, cei trei au sanse 50 la suta sa evolueze vineri, la Constanta, impotriva Farului, in etapa a 20-a din Liga I.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!