Bicfalvi il contrazice pe Ilie: "Nu si-a luat ramas bun de la noi!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 18:50

	Bicfalvi il contrazice pe Ilie: "Nu si-a luat ramas bun de la noi!"

Ilie Dumitrescu a declarat ca a fost in vestiarul Stelei sa isi salute pentru ultima data jucatorii. Bicfalvi il contrazice. Cine spune adevarul?

"Pentru mine Cupa este un trofeu important, dar si pentru echipa este un obiectiv clar si incercam sa ajungem cat mai sus. De 3 ani si jumatate si imi doresc si cupa si campionatul si cat mai multa performante. De cati ani sunt eu la Steaua nu stiu cati antrenori au fost schimbati. Multi. Pentru mine e un moment trist ceea ce s-a intamplat aseara. Si rezultatul a fost nefavorabil si plecarea domnului Ilie. Este hotararea lui, bineinteles ne-a surprins pe toti, dar poate pe undeva eu il inteleg. Nu vreau sa comentez.... dar tinand cont ca a facut multe pentru Steaua, a crescut aici... si pentru mine ar fi la fel. Echipa are nevoie de timp ca sa aiba rezultate, Steaua isi doreste tot timpul sa fie pe primul loc, trebuie sa-i inteleg ca rezultatele nu au fost favorabile, dar si ei trebuie sa ne inteleaga pe noi.

Trebuie sa o luam de la capat...campionatul e lung si noi vrem anul acesta sa castigam campionatul. Sper ca anul acesta sa reusim sa fim pe primul loc.

Ce a vorbit Ilie Dumitrescu cu noi in vestiar? Nu am vorbit cu el in vestiar. Nu si-a luat ramas bun de la noi...e hotararea lui si trebuie respectata. Eu personal am aflat din presa ca pleaca si am crezut ca nu e adevarat.", spune Bicfalvi pentru www.sport.ro

"Baieti, va multumesc, gata, eu nu mai continui! Nu pot sta undeva unde nu sunt dorit. Nu fiti suparati ca nu ati ramas dupa aceasta etapa pe primul loc. Voi chiar puteti lua campionatul!", a spus Ilie Dumitrescu in vestiar.

Pandemia schimbă părerile românilor în materie de locuințe. Care sunt cele mai căutate imobile
BRAT

Modifică setările cookies