"Becali distruge toate principiile acestui club. El este adevaratul huligan!"

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 09:30
"Becali distruge toate principiile acestui club. El este adevaratul huligan!"

Fost membru in Consiliul de Administratie, Generalul Badalan se alatura contestatarilor lui Gigi Becali

Fostul Sef al Statului Major al Armatei Romane si membru in Consiliul de Administratie al Stelei pana la venirea lui Gigi Becali, Eugen Badalan il critica dur pe  patron din Ghencea, intr-un interviu acordat ziarului Cancan, spunand ca nu crede ca echipa mai poate face performante in actualul context.

"Este clar ca actuala conducere distruge toate principiile acestui club. Despre performanta nici nu se mai poate vorbi atata timp cat Gigi Becali schimba antrenorul la 48 de ore. Nu cred ca poate sa interzica accesul suporterilor in peluze, nu mai stiu foarte bine datele contractuale dintre Armata si Becali, dar, prin contractele care erau in urma cu vreo doi ani, ministerul s-ar putea opune unui astfel de abuz", a declarat Badalan.

"Suporterii incearca sa salveze aceasta echipa, doar pentru faptul ca sunt contestatari, adica au o viziune diferita fata de cea a patronului despre ceea ce inseamna Steaua, nu inseamna ca sunt huligani. Huligan este cel care acuza!"

"Acum aproape sase ani, cand Gigi Becali a preluat clubul in mod ilegal, mi-am facut o promisiune, iar eu sunt un om onorabil. Am spus ca nu voi mai veni la stadion cat timp Gigi Becali va fi patronul Stelei. Ma uit la meciuri la televizor si ma interesez de rezultate", a mai spus Badalan.

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies