Becali si-a legat DIAMANTUL de club. Stanciu a semnat un nou contract cu Steaua: "I-am zis, ai 8.000 pe luna, vrei 20.000? Semneaza aici"

Liverpool - Dortmund, joi la ProTV, de la 22:00

Gigi Becali a declarat ca i-a prelungit contractul lui Stanciu. Acesta mai avea 2 ani din intelegere si avea un salariu de 8000 de euro pe luna, insa patronul Stelei aproape ca i-a triplat salariul! Becali cere 10 milioane de euro pe Stanciu, care a fost legat de transferuri in Italia si Franta in ultima perioada.

"Nu am dat si nu dau la nimeni, niciodata, pentru jucatorii importanti, sa reprezinte ceva. Eu negociez, impresarii doar daca vor sa negocieze salariul. Daca e 1 milion dau si mandat, dar daca e vorba despre Stanciu, care e de la 10 milioane in sus, nu dau niciun mandat.

Avea 8000 salariu, i-am facut 20.000 salariu. Vrei 20? Bineinteles nea Gigi. Ia semneaza tu pe inca 5 ani. I-am facut 20.000 si nu il vand, e de vanzare doar cand e maxim, acum nu e. Cam peste un an e maxim el.

Marica a zis ca vrea sa joace cu Astra sambata. I-am zis ca intai sa imi demonstreze ca poate miercuri, nu putem sa riscam sa il schimbe repede si sa pierdem o schimbare. Daca rezista o repriza gata, joaca si sambata.", a spus Gigi Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies