Becali PUNE ANTRENOR la o alta echipa din Liga 1: "I-am zis sa-i ia pe astia 3 si scapa!" Anunt de ultima ora
Luni 20 August 2018, 20:50

Becali PUNE ANTRENOR la o alta echipa din Liga 1: "I-am zis sa-i ia pe astia 3 si scapa!" Anunt de ultima ora

Gigi Becali vrea sa ajute Voluntariul sa scape de B!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cu doar un punct in 5 etape, echipa lui Oprita si Andone e ultima in Liga 1.

Becali crede ca primarul Pandele ar trebui sa schimbe rapid banca tehnica pentru a salva echipa. Patronul FCSB i-a dat un mesaj lui Pandele imediat dupa infrangerea dura de la Sibiu, cu Hermannstadt, 0-4.

"I-am dat un mesaj finului meu si i-am zis sa-i ia pe Narcis Raducan, Claudiu Niculescu si pe Zlatinski daca vrea sa scape de retrogradare. E prima oara cand ii dau un sfat la fotbal. Poate sa fie prost statul, nu stiu. Narcis stapaneste bine si tehnic, si tot. Lui Andone nu-i poate fi sef, dar poate sa colaboreze cu Andone. Andone nu stie regulamente, nu stie astea, el e specialist ca antrenor. E si milionar, nu poti sa pui un milionar la munca. E greu... s-a dus acolo mai mult din respect pentru Pandrele. Eu fac fotbal la telefon, dar e greu cu telefonul, nu merge. Trebuie sa muncesti in iarba", a spus Becali la Digisport.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge